Bilmeniz Gereken Tüm Ekonomi Haberleri Takip Etmeyi Unutma

Kuskonmaz Kavurmasi Nasil Yapilir

ManÅŸet Haberler
0

 

Tatlı ve ekşi tadıyla göz dolduran kuşkonmaz kavurması Yemek Tarifleri sayfamızda! Adım adım yapımını öğrenin ve misafirlerinizi lezzetle buluşturun.

Pratik Yemek Tarifleri


Malzemeler:
- 500 gram kuÅŸkonmaz
- 2 adet kırmızı biber
- 2 adet yeÅŸil biber
- 2 adet soÄŸan
- 3 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz
- Karabiber

Yapılışı:
1. Kuşkonmazların sert kısımlarını kesip atın ve diğer kısımlarını 3-4 cm boyutunda kesin.
2. Biberleri de küçük küçük doğrayın.
3. Soğanları da ince ince doğrayın.
4. Sarımsakları ezin.
5. Bir tavada zeytinyağını kızdırın ve soğanları ekleyin. Soğanları pembeleşene kadar kavurun.
6. Daha sonra kuşkonmazları, biberleri ve sarımsakları da ekleyin. Tuzu ve karabiberi de ekleyip karıştırın.
7. Kapaklı olarak yaklaşık 15-20 dakika pişirin. Kuşkonmazlar yumuşamaya başlayacağı zaman piştiği anlamına gelir.
8. Pişen kuşkonmaz kavurmasını sıcak servis edin.

Afiyet olsun!
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
Üst